Virtual Table Tennis

Virtual Table Tennis Pro 1.3.2

Realistische 3D pingpong-game voor iPhone

VOOR

  • Goede graphics
  • Realistische bewegingen
  • Goede artificiële intelligentie tegenstanders
  • 3 Moeilijkheidsgraden en 2 speelmodi

TEGEN

  • Irritant standaard achtergrondmuziekje

Uitmuntend
8

Het gratis Virtual Table Tennis is een pingpong-spelletje voor de iPhone, iPod of iPad. Met je wijsvinger neem je het batje ter hand en produceer je de ene na de andere winner (of misser). Spelers zie je niet, maar dat benadrukt juist de geloofwaardige 3D-animatie.

In Virtual Table Tennis speel je met 3 moeilijkheidsgraden een trainingsessie (Practice Mode) of een competitie (Arcade Mode). In de wedstrijden neem je het op tegen fictieve spelers als de Japanner Yuuiti Yoshida of de Rus Dmitri Sazhin. Hoe meer je wint, hoe meer nieuwe tegenstanders je 'unlockt.'

Allemaal leuk en aardig, maar het gaat natuurlijk om de gameplay. Die is gelukkig fantastisch: Virtual Table Tennis reageert precies goed op de snelheid van je 'vingerveeg.' Vooral indrukwekkend is dat je op natuurlijk wijze effect mee geeft aan de pingpongbal. Ook de geluidseffecten zijn optimaal. Het standaard achtergronddeuntje in Virtual Table Tennis is wel irritant, maar gelukkig vervang je deze eenvoudig met de muziek uit je iTunes-bibliotheek.

Zin in een potje tafeltennis? Met de game Virtual Table Tennis speel je een saai uurtje moeiteloos de vergetelheid in.

Meeste downloads Sportspellen voor Iphone

Meer
Virtual Table Tennis

Download

Virtual Table Tennis Pro 1.3.2

Beoordelingen about Virtual Table Tennis